Väntanslängtan

Nu väntar vi igen, och jag verkar inte ha lärt mig någonting av våra två tidigare graviditeter. Precis som tidigare tröttnar jag på att vänta runt vecka 37-38, då har jag väntat klart, det börjar skava i hela kroppen och mentalt vill jag bara skrika men kom nu då! Jag är klar, behöver inte vänta mer. Kom ut nu.

Kruxet är att hittills har inte våra barn velat komma vecka 38. Lillstjärnan kom vecka 41+2, lillpärlan kom vecka 41+1, trots det vankar jag rastlöst fram och tillbaka och väntar. Idag är det 38+1 och fastän jag vet bättre så tror jag att det snart är dags.

K har gått hem från jobbet och boar och fixar och donar, men jag, jag ska jobba! Helst vara en hyfsat vaken medarbetare och chef, en sån som man kan lita på och som man kan planera med. En sån är inte jag just nu. Just nu är jag en sån som tycker att i stort sett allt utom vår lillknodds födelse är fullständigt ointressant. Världen brinner, Paris blöder, Nylsa tänker förlossning. Ja, ni fattar, det går inte ihop.

På onsdag ska min chef flyga till Sverige för att träffa mig, en vecka före BF. När han bokade så förvarnade jag att jag kanske skulle vara upptagen på annat håll då, men han ville ändå boka, och nu verkar han ju få rätt. Jag jobbar nog på onsdag, men jobbar med halva hjärnan någon helt annanstans, jag har inte tid med världen eller med min chef. Jag är fullt upptagen av att vänta lillknodd.

Annonser

5 svar till “Väntanslängtan

 1. Himmel vad spännande!!
  Klart att det inte går att tänka på annat nu!!!
  Snart så…
  Stor kram till er!

 2. Gud så spännande! Vi räknar alla ner.. Heja Lillknodd!

 3. Ja de sista två veckorna är längre än hela gravidteten. (Liksom tiden från ET till BIM.) Men när man väl väntat färdigt så!!! Hoppas allt går bra.

 4. Kanske dags med en liten uppdatering?

 5. Och nu har ni världens goaste 8-månaders lillknodd! Grattis så här i efterskott. Kram K ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s