nämen hörrni

Nu blev det så där tröttsamt klantigt fel att jag nog ändå måste välja att tro att livet vill säga mig något.

Jag hade tänkt börja blogga på en annan blogg, en alldeles hemlig privat blogg som bara var till för mig. En blogg som skulle vara hemlig mest för att den kommer bli skittrist. Jag avskyr att läsa om när kloka brudar får för sig att de måste gå ner i vikt. Det blir så sorgligt och neurotiskt. Men va faan liksom. Det är dags nu. Jag är trött på att vara tjock, jag är trött på att vara trött, jag är trött på att inte hinna träna och jag är trött på att vara så jävla bra på att hitta på ursäkter.

Gjorde en ny blogg nu på morgonen, men orkade inte hitta på en annan identitet för det blir så krångligt, krångligt med olika inloggningar. Glad i hågen la jag alltså till ännu en Nylsa-blogg. Hur länge tror ni att jag lyckades hålla fingrarna på rätt ställe och publicera på rätt blogg. Jodå, första inlägget hamnade på rätt ställe, men det andra hamnade här (bortplockat nu, men säkert kvar i en och annan reader). Jag är tydligen helt usel på att vara hemlig, så jag ger upp just den delen i det hela. Alltså får ni nu följa med på resan från fet till fit.

Annonser

Ett svar till “nämen hörrni

  1. Lycka till. Jag har liknande planer för hösten. För mig är det inte så mycket övervikt som en sorglig brist på muskler, kondition och smidighet. En ursäkt att träna har jag alltid i bakfickan, men det ska det bli slut på nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s