A room with a view

Det känns som att vi är ute på äventyr, incheckade i ett familjerum på sjukhuset. Ett rum med utsikt. Utanför är det åska, blixt och dunder, Årstaviken, skog, förorter, hemma. Jag är så glad att vi fick komma hit, att vi slapp åka till ett sjukhus på andra sidan stan, jag känner mig trygg här.

Här är där lillstjärnan föddes för 17 månader sen, och faktiskt också där jag föddes för bra mycket längre sen. Just nu är vi på den BB-avdelning där vi levde våra första dagar som familj med lillstjärnan, och för att om möjligt toppa det så har vi fått veta att DEN barnmorskan, HON som blev Ks stora idol och nästan fick K att skola om sig, HON som lärde vår lilla dotter att amma, DEN barnmorskan kommer ta hand om oss nu på morgonen. En trygg äldre kvinna som pratar gotländska, kan inte bli bättre.

Efter morfinnatten utan värkar är jag nu utsövd, pigg och tiltad med gigantiskt hormonpåslag och uppspelt, kan inte sova mer, vill vidare. Försöker begripa att jag faktiskt snart ska föda barn, men det är för stort, för ogreppbart.

Genom väggarna hörs spädbarnsljud, små små skrik varvat med lite nöjdare läten. De är grymt små de där bebisarna, det glömmer man när ens lillstjärna hunnit bli stor. Snart snart har vi både en liten och en stor.

Vilket äventyr. Jag är tacksam.

Annonser

8 svar till “A room with a view

 1. Åh, härligt!
  Vi är fortfarande på andra sidan av Årstaviken och har många månader kvar till vår final… Men vi njuter av att få läsa om ert äventyr som verkar avslutas idag, och ser fram emot att få höra om det nya som samtidigt påbörjas! Lycka till!

 2. Vilket äventyr, verkligen!
  Alldeles ofattbart fantastiskt och rätt. Tänker på er och väntar på grymt spännande nyheter!
  Kram till er alla fyra fina!

 3. WOW!

  Så magiskt och fantastiskt!

  Ser så fram emot fortsatta uppdateringar. Kanske är ni fyra då? Eller redan nu.

  Kram, kram, kram

 4. Så fint det låter. Den är storslagen den där vyn över Årstaviken, särskilt när man äntligen sitter med den där lilla i famnen.

 5. ÅÅÅ nu håller ni nog på – så spännande – snart är h*n här!!!!

  Ryser – det är så vackert ed nya familjemedlemmar :)

 6. OJ här har man varit ouppkopplad ett par dagar. SÅ spännande nu. Jag kreverar!!! När jag skriver detta kan knyttet vara ute…åh vll ha uppdatering NU!!!

 7. Åh ni ÄR på det magiska stället vid Årstaviken. Det underbara stället där även jag varit två gånger, för snart fem år sedan och för ett halvår sedan.

  Fina Nylsa, fina K. Det är fantastiskt att detta sker. Efter allt. Jag är så glad för er skull, verkligen. Undrar om h*n redan är här. Tänker på er.
  Många kramar! Anna-Bell

 8. Tänker på er allihopa! Kärlek ända från Luleå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s