Cravings

Jag har, kanske tråkigt nog, inte haft några märkliga begär alls under hela graviditeten, bara varit ovanligt osugen på alkohol och det har ju inte gjort något. Men nu börjar kroppen skrika efter energi i alla former, ju onyttigare desto bättre. Det räcker liksom inte längre med lite chips och läsk på kvällen för att stilla begäret.

Hade tänkt äta nyttiga rester till lunch eftersom jag och lillstjärnan har en hemmadag, men nu har jag gått och tittat på resterna i kylen flera gånger och det har inte sett ett dugg lockande ut. Passade istället på att steka pannkakor medans barnet sov, och eftersom hon fortfarande sover så kommer hon vara lyckligt omedveten om vad hon gick miste om. Fem och en halv pannkaka med sylt, mos, grädde och honung i olika blandningar finns nu i min mage. Undrar vad jag ska få för efterrätt för att toppa det.

Ikväll ska jag ut och afterworka med gamla kollegor, och eftersom det varken blir öl eller vin för min del så satsar jag på att hitta någon extra bra mat istället. Menyn utlovar bland annat burgare, BBQ-ribs och grillade biffar, jag längtar. 

14 dagar kvar till beräknad förlossning, två hela veckor, känns som en evighet, men hoppas på att det kommer gå fort, annars hinner jag bli rejält tjock.

Annonser

3 svar till “Cravings

  1. Du behöver energi till förlossningen. Hur coolt är inte det att din kropp ser till att du får det.
    Snart så.

  2. Och det är möjligt att du kommer att vilja fortsätta vräka i dig efteråt också.

  3. Jag hade också sett fram emot massa galna cravings under graviditeten, men hade inga… Möjligen åt jag några Piggelin mer än vanligt under juni och juli. :)
    Spännande att det verkligen börjar närma sig för er nu, lycka till, ser fram emot att få höra vem som kom ut sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s