Den vi väntar på

Lillpärlan känns mer och mer verklig för varje dag som går och för varje spark jag känner, det är verkligen en liten individ därinne. Svårt att fatta att innanför magfläsket så finns det nån som lever, nån som antagligen har det lite långtråkigt där den ligger uppochner med huvudet fastkilat i mitt bäckenben. Antar att det är därför hen för ett sånt liv därinne, måste roa sig på nåt sätt liksom. 

Vi vet inte om lillpärlan är en lillebror eller lillasyster, och oftast trivs jag med att inte veta, på nåt sätt är det rätt mysigt att kunna fantisera helt fritt, men ibland ångrar jag att jag gick med på att inte kolla.

Vi skulle kunna kolla eftersom vi har gjort moderkaksprov, men har vi klarat av att inte gå in på länken och tjuvkika än så länge så ska vi nog klara oss de sista veckorna med.

Alla runt omkring verkar tro att det blir en pojke, och jag tror nog också det. Jag säger alltid han även om jag faktiskt inte har en susning egentligen, men jag skulle nog bli väldigt förvånad om det var en liten tjej som kom. Om några veckor vet vi nog, tills dess är det fri gissningstävling.

37 dagar kvar till beräknad förlossning.

Annonser

8 svar till “Den vi väntar på

 1. ettbarnblirtill

  Jag gissar också på att du bär på en lillebror! Men jag gissar å andra sidan oftast fel så det säger inte så mycket :-) Spännande att inte veta, tycker jag. Av två mycket bra alternativ så är alla möjligheter kvar!

 2. Då gissar jag, som gärna vill vara annorlunda, på att det är en liten tjej därinne.

  Snart, snart får ni träffa personen!!!!!

 3. Jag gissar också på en tjej!

 4. Det är en pojke säger Saida :)

 5. Om det är en flicka upprepar jag förslaget om Balzara Trollhätte Slussverk. Alternativt Svea Göta Kanal.

  Om det är en pojke kanske Hugold, Oriel eller Kaj-Eve kan vara något ;-)

 6. Svea är skitcoolt men jag tror pojke.
  För det andra är det helt legitimt att vara grinig som gravid. Har svårt att föreställa mig dig sådan iofs men jag själv har aldrig gormat så mycket som under grav. Blev lite spännande på jobbet…:-)

 7. Då tror jag att det är en tjej eftersom jag var så säker på att T var en kille men var en tjej. Solklart resonemang ;)

 8. Och tänk att jag inte har någon bild alls av vad h*n har för kön. Bara att det är en stor liten människa. Annat kan det inte bli, h*n kommer ju till två av de mest fantastiska människor jag känner. Ja, eller tre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s