Nästan halvvägs

 Har inte kunnat blogga, inte riktigt vetat vad jag velat säga och samtidigt varit för nojig och inte velat sätta ord på allt, men trots ickebloggandet och nojandet så går graviditeten framåt med stormsteg. Lillpärlan växer, magen växer och jag mår obegripligt bra.

Om några dagar har halva tiden gått, det är svårt att fatta att det svårfångade plusset har valt att stanna och växa till sig så att det nu är en någon som kan sparka och sprattla så att jag faktiskt känner det. Svindlande!

Vi var på rutinultraljud idag, hade känt mig ganska lugn ett par dagar, men sen kom nervositeten anfallande ändå. Det första hon gjorde var att visa oss hjärtat och att fostret levde, sen när jag pustat ut så försökte jag hänga med när hon pekade på magsäck, urinblåsa, hjärnhalvor och annat livsnödvändigt, allt såg enligt henne bra ut, och jag får helt enkelt bara välja att tro att hon har rätt, det är nog bra.

Kvinnan som gjorde ultraljudet berättade att hon jobbade med att göra äggplock på Huddinge ett par dagar i veckan och att de just ikväll skulle ha fest. Tänk er, alla hjältar som kalasar ikväll, och jag kommer lägga mig och försöka känna sparkar och skicka dem en och annan tanke. Vi bad henne hälsa IVF-kollegorna att vi var så glada för all hjälp och fantastiskt bemötande vi har fått under alla besök. Jag hoppas att de partar loss ordentligt, själv ska jag lägga mig och drömma om den lilla växande individen därinne.

Annonser

6 svar till “Nästan halvvägs

  1. Blir så rörd när jag läser ert UL gick bra. Det sitter hårt i mig fortfarande – rädslan att nån annan ska sitta med liknande besked som vi fick. Så oerhört glad att allt går bra för er. Ser fram emot att träffa er snart och se mirakelmagen!!

    KRAM <3

  2. Fint att RUL gick bra. :-) Halvvägs är wow!

  3. Hurra för att RUL gick bra. Nu är det full fart framåt :)

  4. Fira halv-vägen! och ha en bästa kalashelg ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s