någon som har över?

Gick till apoteket för att hämta ut progesteron och fick till min stora förvåning höra att jag inte hade några att plocka ut. Receptet gick ut för en månad sen. JAg som tyckte det var så bra med digitala recept börjar sakna de små gula lapparna.

Eftersom jag har haft en hel hög recept måste det vara så att apoteket har tagit de nyaste och inte börjat med de gamla. Så nu står jag här med akut progesteronbrist. Huddinge tycker inte att man behöver ta dem längre än till testdatum, så enligt dem behöver jag inga alls, men dr Gyn och Danmark brukade säga till v 12, och jag väljer att lita på dem så jag skulle helst vilja fortsätta ta dem i ett par veckor till. Finns det någon som har några gamla som ni inte behöver?

Annonser

8 svar till “någon som har över?

 1. Tyvärr! Har nu letat igenom alla gömmor här hemma och insett att jag tömde alla askar med proggisar tidigare i år. Det enda jag hittade var ett recept på crinone som gått ut.
  Jag tycker att du ska ringa till Huddinge och be dem ringa in ett recept till dig. Det borde inte vara något problem.
  Kram

 2. Hej!
  Nu har jag hittat tillbaka till din blogg. Alltså vad häftigt, att ni ska ha barn igen!! Grattis till graviditeten. Jag har Progesteron, flera askar, dock var bäst före datum juli -10. Vet inte om dom är användbara ändå (som jag har förstått så är mediciner oftast helt OK långt efter bäst före, men inget som jag vågar lova). Du får mejla mig om du är intresserad av dem om du lyckas få reda på om dom är OK. Hej från Malena

 3. Om du bara behöver låna för ett par dagar så har jag här hemma men frågan är hur du ska få tag på fler som räcker i 12 veckor…. shittan vad jobbigt!

  Jag har crinone för en vecka till skänks (fick eld i muttan av dem och fick byta till proggisar men den snåla doktorn på min klinik skrev bara ut för tio dagars proggisförbrukning) de innehåller samma sak.

 4. Detta mejl skickades 11 nov till en maillista jag är med på för immunologiskt infertila:

  Nu vill vi bli av med våra överblivna mediciner.

  Remicade infusion med alla tillbehör för att ge det.

  Xepol IVIG infusion med alla tillbehör för att ge det.

  Progesteron vaggitorier VAG MIC 400 mg.

  Skriv till reprocentralen123@yahoo.se

 5. tack allihop! Jag har hittat några hemma så jag klarar mig ett par dagar och har dessutom fått finfina erbjudanden av kära läsare, både här och på mail så jag kommer slippa bli progesteronlös.
  TUSEN TACK!

 6. Skönt att det löste sig! Inte kul att stå utan även om de på HS bedyrar att det inte behövs i 12 veckor!

 7. Även OM de säger ATT det ska var OK till testdatum VET jag att jag fick ett missfall för att JAG sluatade för tidigt. Min läkara Sa att det var viktigt att äta över veca NIO då kroppen börja producera SJÄLV och rekomnederade till v 12. SKÖNT att höra att det löste sig för KÄNSAN av att inte få prggisarna kan VARA förödande flr den mENTALA häslan

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s