trött, tröttare, matt

Jag är tröttare än vad jag trodde var möjligt, gäspar som en galning och har noll motivation på jobbet. Tror inte att man kan skylla allt på vare sig Lillstjärnan (hon sover riktigt bra nu), vintern, plusset, jobbet eller något annat, men tillsammans blir det en massiv och samtidigt helt fantastiskt betryggande tröttma.

För att toppa det hela fick jag för mig att lite hurtande kanske vore på sin plats, det var nog inte jag som kom på förresten, jag kan nog skylla peppen på K…

Sen jag slutade röka för snart 11 månader sen har jag fått tillbaka 15 helt ovälkomna kilon som jag hade slitit hårt för att bli av med något år tidigare. Tror knappast det är läge att försöka gå ner dem igen just nu, men jag vill i alla fall bromsa den kommande uppgången lite, och kanske kanske förvandla lite fett till någon enstaka bit muskel istället.

Sagt och gjort, smet tidigt tidigt från jobbet och åkte till simhallen, nästan folktomt, underbart för en folkskygg gammal simmare som helst vill ha egen bana. 40 min i bassängen och så lite bastu på det. Matt helt enkelt, och väldigt nöjd. Ska försöka göra om det på torsdag.

Annonser

4 svar till “trött, tröttare, matt

  1. Du är bäst!

  2. Jag minns tröttheten de första 15-16 veckorna. Jag kunde sitta i soffan och fantisera om ett äpple som låg i kylen som jag inte orkade gå och hämta. 40 minuter simning… Det är otroligt duktigt gjort.

  3. Heja du vad bra du är!

  4. Jag tror att man kan skylla ALLT på plusset, man blir ju bara helt hjärndöd och måste sova 18 timmar per dygn:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s