En evighet

Precis så länge är det tills vi får göra det tidiga VUL som Huddinge erbjuder alla IVF:are, evigheten kan också definieras som ganska exakt tre veckor och en dag. Testerna är slut och tanken är att vi inte ska ruinera oss på gravtester de här veckorna, jag ska försöka hålla mig till en gång i veckan i alla fall. Det vi tog i morse var det starkaste hittills.

Jag väljer att hoppas. Hoppas att vi om tre veckor får se ett litet litet hjärta slå. Tills dess är det symtomanalyserande, surfande, filosoferande och planerade (försöker jobba lite också, men det går sådär). Alltihop varvat med det alldeles vanliga fantastiska livet med lillstjärnan och K. Jag har haft sån tur, grym tur.

Annonser

6 svar till “En evighet

 1. hurra hurra hurra håller tummar och tår för att allt är och förblir som det ska. kramkram!

 2. Ord känns så futtiga, så även om jag vill kommentera ALLA dina inlägg så kommer jag inte på hur jag ska få fram det gigantiskt fina i detta.
  Det är bara så…whow! Så .. bra!
  Jag kan föreställa mig att evighet är en underdrift för att beskriva tiden fram till VUL, hang in there! Ni verkar ha en fin, positiv inställning.
  Njut, ta in, lev, känn, älska.
  Kärlek.

 3. Ni är så fina! Tack allihop som har kommenterat här och på andra sätt, det är så fantastiskt lyxigt att ha er som hejarklack. kram och tack!

 4. storken som landade mjukt

  Det är ödmjukt av dig att säga att du har haft tur men jag fattar hur du tänker. Allt är relativt och är man infertil så är ju att lyckas på tredje försöket ändå tur.

  Om jag skulle lyckas på min första FET nu så skulle jag med kalla det tur.

  EGO: Dr Sven har mejlat mig remisser på blodprover som jag ska ta imorgon. TNF-alfa och massa antikroppar som jag haft fel på. Så om denna FET skiter sig så betyder det att jag har honom i ryggen inför ett trepack. Känns så bra! :)

 5. Fortsätter hålla alla tummar och tår jag har! Massa kramar till hela familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s