jobbjobbjobb

Om mindre än två månader går jag på vad som var tänkt att bli en åtta månader lång mammaledighet. Om det här går bra så kommer jag ju inte alls vara borta bara åtta månader utan snarare 16-18 månader. Det är rätt stor skillnad och eftersom jag går så snart så vet jag inte alls hur jag ska hantera det. 

Om en vecka kommer min väldigt engelske chef hit för att träffa kandidater till mitt vik,  jag funderar på hur han skulle tänka om han visste att jag eventuellt blir borta mycket längre. Samtidigt som jag så klart inte vill gå några händelser i förväg eftersom allt kan gå åt helvete så känner jag att jag nog inte kan gå hem utan att prata med honom.

Ringde facket för att få veta vad som gäller, och de hade en sammanfattning av svenska föräldraledighetslagstiftningen översatt till engelska, finns nog risk för att den kommer behövas.

Tanken är att jag ska jobba några timmar (10%) under mammaledigheten, mest för att kunna ta över gruppen på ett bra sätt igen när jag kommer tillbaka, men jag antar att han tycker att det är skillnad om jag kommer tillbaka sep -11 eller påsk 2012.  

jaja, imorgon är en annan dag och den ska börja med ett gravtest.

Annonser

3 svar till “jobbjobbjobb

  1. är så grymt glad för er skull, tänk att du/ni äntligen lyckats med att få dig gravid:)

  2. Ni får ju fundera lite på hur ni ska göra om du inte orkar med att vara heltidsförälder till Lillstjärnan mot slutet av graviditeten. Du kanske är superpigg och mår bra hela vägen, men jag hade inte fixat det… Du kanske vill jobba ett tag då?

    Klurigt att veta hur det kommer att bli på många sätt.

  3. storken som landade mjukt

    Jag röstar på påsk 2012 :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s