rubbe

Varje gång någon förut har frågat har jag sagt att långa protokollet och nedreglering har varit rätt ok för mig, att jag knappt känt av det. Jag tror inte att jag har ljugit utan att jag faktiskt har tyckt och känt så.

Så är det inte den här gången. Är det så här klimakteriet blir så vill jag inte komma dit. Lättstött, gråtmild, grinig, sur, trött och finnig, inte ett dugg kul. Lägg till ett hysteriskt jobb med en sjukskriven kollega, griniga kunder och en chef som inte riktigt fattat att jag snart ska vara hemma. Det blir inte toppen.

Snart väntas bättring i alla fall, sprutstart på fredag och då får man som tur är halvera spraydosen, jag har bestämt att det ska kännas bättre sen, för så här tänker jag inte ha det.

Nu ska arga snickaren få muntra upp denna trötta klimakteriekärring. Jag började förresten helt oprovocerat riva lite köksgolv nyss, men har nu lovat K att jag ska vänta till nästnästa helg med att riva resten. Inte starta stora projekt nu.

Annonser

3 svar till “rubbe

  1. Jo du kan få börja på måndag sa jag!

  2. Det känns bättre när man börjar med sprutorna. Rena njutningen att få sätta första nålen i fläsket om jag minns rätt!
    Och vet du, när jag beklagade mig och sa att om detta är klimakteriet, då tar jag livet av mig innan jag kommer dit. Då sa den fina IVF-syrran att effekten blir så eländig för att man nedregleras så fort. Det riktiga klimakteriet tar ju mycket längre tid på sig och blir inte alls på samma sätt. Så hav förtröstan, vi blir fantastiska klimakteriekärringar när den dagen kommer!

  3. Låter pestigt att må så. Hur är det, har du provat korta någon gång?

    Nu hålls en miljard tummar!

    /En som snart ska luncha med din fru.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s