fredagskväll

Sitter hemma och njuter, ensam fredagkväll i ett tyst och tomt hus.

 Slösurfar,  äter middag bestående av rostade mackor och chips, dricker en öl och filosoferar. Finaste lillstjärnan sover gott och K är ute med en kompis. Jag är hemma och njuter, njuter av allt och är glad för tid, för att njuta och tänka.

Näe, extraförsöket gav inget, men det hade jag inte trott heller så det glömdes ganska fort bort. Nu är det nya tag, nya vägar. Sprayar för fullt och har precis bestämt med Huddinge att jag ska spraya en vecka till så att jag slipper vara orolig för att eventuella VUL och äggplock ska krocka med en kommande jobbutlandsresa. Resan då jag ska prata med min chef om mammaledigheten för lillstjärnan. Chefen som inte är van vid svenska villkor, chefen som tror att mammaledighet är något man kan förhandla om. Chefen som inte alls är ondsint, men som ändå är den som kommer få höra att just den här mammaledigheten kan man inte förhandla bort.

Så vi skjuter på allt en vecka, sprutstart om en exakt en vecka. Det blir konstigt att gå in i alla tankar och känslor som jag har lyckats fly rätt längre. Konstigt men bra, jag är redo. Går det så går det, och går det inte så har jag i alla fall försökt.

Annonser

Ett svar till “fredagskväll

  1. Håller tummarna inför samtalet med chefen! Jobbigt att det ska behöva bli en diskussion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s