tvåsiffrigt

Tiden står stilla och går samtidigt galet fort. Vi är nere på tvåsiffrigt nu. Det är färre än 100 dagar kvar till dagen D, 99 st närmare bestämt. Dagen D kan visserligen infinna sig både tidigare och senare än beräknat, men det får bli en annan historia i så fall.

Tyvärr vill inte wordpress och räknaren fungera tillsammans och jag har inte riktigt energi nog att leta upp en som gör det, men hade det funnits en nedräknare här på sidan så hade den alltså sagt 99 dagar kvar.

K och jag har ägnat helgen åt att träffa familj och släkt, på hemvägen var bilen fylld med grejer som vi förhoppningsvis snart kommer ha nytta av: spjälsäng, lära-gå-vagn, babyleksaker mm mm. Helt obegripligt, fantastiskt spännande och alldeles på riktigt står alla grejerna och väntar i det blivande lilla barnrummet.

Annonser

5 svar till “tvåsiffrigt

  1. Jag blir så glad av dig, er, barnet, barnrummet – allt. Tänk så otroliga vändningar ett liv kan göra!

  2. Gud så mysigt! Nedräkningen fortsätter, snart snart snart kommer den lilla guldungen.

  3. Videunderligt!!
    Kramar från Anna franmitthjarta.wordpress.com

  4. Jag har också försökt att hitta en nedräknare till min wordpress-blogg utan framgång. Man kan inte använda java-script till WordPress och alla räknare kräver en javascript-kod. Tror jag… Ja visst är det spännande och så roligt att få samla ihop alla grejer som behövs till barnet, och även om man har haft dem i många veckor så är det fortfarande overkligt att de är där! Grattis till mindre än 100 dagar kvar :-)

  5. Ett oerhört stort grattis till er! Har följt din blogg under flera år och är så glad för att du dels hittat kärleken och nu även ska få barn. Blir helt tårögd när jag läser dina inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s