grejer som händer

Vi fick ett brev idag, ett spännande brev från Karolinska. Imorgon är det ett år sen jag och K var på vår första dejt, imorgon ska det alltså firas ordentligt, men vi har haft bra anledningar att tjuvstarta idag.

Som ni vet gick allt väldigt fort när vi, några veckor efter bloggträffen, hade varit på vår första dejt. Efter dejten dejtade vi lite till, blev kära och flyttade ihop. Några veckor senare ställde vi oss i kö för insemination/IVF på Karolinska i Huddinge. Då sas det att kötiden skulle vara drygt ett och ett halvt år, det kändes helt oöverkomligt länge då. Idag, 1o månader senare, damp det ner ett brev. De undrar om vi fortfarande vill. Klart vi vill. Galet mycket till och med. Efter alla mina varv ner till Danmark, först som singelförsökare och sen tillsammans med K så känns det helt obegripligt att vi faktiskt kanske kan få hjälp här hemma.

Det är nog inte riktigt så bra som att vi är framme i kön, men jag tror ändå inte att det kommer dröja så grymt länge till, kanske kan vi få komma igång efter sommaren. I så fall kommer vi vara två gifta kvinnor som försöker få barn tillsammans. Tänk om jag hade vetat det när jag anmälde mig till adoptionskurs i slutet av 2005. Livet förändras. Det är galet och underbart.

Annonser

Ett svar till “grejer som händer

  1. Wow, vad roligt. Hoppas att det går snabbt fram i kön och ni lär ju ha saker att göra tills dess i alla fall om ni har ett bröllop att planera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s